2013

   
   
Vegamigo
Een project met als doel kennismaking met seizoensgroenten en dat al op jonge leeftijd. Pluche knuffels om moeder en kind, op een vrolijke manier, de voordelen en de zorg van de natuur te leren omarmen en lief te hebben. De voordelen van het eten van deze groeten zijn onder anderen dat ze vol-doen aan onze vitaminen behoefte. Vitamines die we in de maanden dat ze groeien we ook daadwerkelijk nodig hebben. Meer Smaak en voedingswaardes omdat de groenten een 100% vers garantie hebben. Dit omdat ze in eigen streek geteeld kunnen worden waar-door we de lokale boeren kunnen steunen en zo ook onze economie.
Door deze lokale pro-ducten is er ook minder in- en export nodig en zo ook de Co2 uitstoot aanzienlijk verminderd. Met als uitkomst dat het ook beter is voor het milieu. Op deze manier zorgt de natuur voor ons en wij zorgen voor haar.
De groentes die hierboven te zien represen-teren elk seizoen, namelijk: de bloemkool staat voor de zomer, de tros tomaat staat voor de herfst, de peul voor de lente, en de wortel voor de winter. Elke knuffel heeft een label zoals hieronder met aanvullende productinformatie. De knuffels zijn met de hand gemaakt. Bij iedere groente heb ik onderzoek gedaan naar welke stoffen het best overeen komen met hun optische structuur.